Menu

Wijkactiviteiten buurtcentrum

Voor alle wijkactiviteiten, kunt u de bijgevoegd PDF openen en/of downloaden. Klik hiervoor op de button.

Buurtcentrum Kostverloren Kwartier

Achter de Petteflet school, in het laatste lokaal/ruimte, zit buurtcentrum Kostverloren Kwartier. Deze multifunctionele ruimte is te huur voor allerlei activiteiten, waaronder: verjaardagen, feesten, afstudeerborrels, dansclubs en vul maar in. En tegen een zeer aantrekkelijke huurprijs.

Deze ruimte beschikt over o.a.: ruime keuken, professioneel geluid en licht(mixer voor geluid en een mixer voor het licht), grote koelkast, magnetron, 4-pit koken en een gasfornuis, bestek, diverse pannen en natuurlijk borden, koppen, glazen enz. Maar ook extra sta-tafels, kindertafels en stoelen, een beamer en een groot doek voor de beamer.

U kunt ook kiezen om een hulp voor de gehele avond wanneer u dit wenst, uiteraard tegen een betaalbare vergoeding.

Het buurtcentrum is overdag, 's avonds of in het weekend te huur, mits het niet al is verhuurd. Maar in overleg kunnen we dit bekijken.

Ook organiseren wij hier regelmatig zelf leuke activiteiten, denk aan b.v.: gezellige Bingo's, High Tea met een klein orkestje, toneel voorstellingen, lezingen door bekende Groningers. Deze activiteiten worden bijtijds bekend gemaakt via een huis aan huis flyer en het WIS scherm bij de Spar. Ook maken wij grote posters, welke her en der in de woonwijk worden opgehangen.

Heeft u een binnenkort een gebeurtenis, en u denkt: hmm, dit lijkt mij een geschikte locatie, neem dan contact op met: Jacob Bolhuis, e-mail:  jbolhuis@home.nl telefoon: 06 - 54 66 02 49

 


 

De Rembrandt Caemer

Een mooie ruimte voor de bewoners.
Aan de Rembrandt van Rijnstraat is een mooie ruimte welke beschikbaar is voor de bewoners van Kostverloren. Het bied plaats aan ruim 25-30 personen. Het heeft een gemoedelijke en huiselijke uitstraling.

Het is voorzien van alle gemakken, inclusief een prachtig groot beeldscherm voor het houden van presentaties. Ook is er een internet-verbinding.

Er is een ruime koelkast met voorraad, zoals frisdrank, wijn en bier, waarvoor wij een nette prijs vraag per consumptie, Twee sta-tafels, een mooi ruime ovale vergadertafel met luxe stoelen. Natuurlijk ontbreekt de koffie niet, zowel Senseo of een vers gezette pot koffie, en diverse thee. Ook is er bestek, borden, glazen enz. aanwezig.

Deze ruimte is met name geschikt voor het geven van lessen, zoals b.v. taal, enz. Maar ook afstudeerrborrels, spelletjes, dammen of schaken. De ruimte beschikt ook over diverse sjoelbakken die men gratis mag gebruiken. Een ander idee? Laat het ons even weten en wie weet kunnen wij dit realiseren. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar: jbolhuis@home.nl