Menu

het WIS, weer volop actief in onze wijk

Het WIS staat voor: wijkinformatie schermen, wij brengen een verscheidenheid aan nieuws en informatie op een grote HD beeld-schermen op de juiste plek in elke woonwijk. Gemeentelijk nieuws, wijkgebonden nieuws, bewoners nieuws, woningbouw nieuws, politie nieuws, club- en sport nieuws en nog heel veel meer. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid voor het plaatsen van commerciële advertenties tegen een betaalbare prijs.

Het eerste WIS scherm is geplaatst in de Spar winkel van eigenaar, Marcel Vogelzang, in de wijk Kostverloren. Het beeldscherm staat gericht naar de kassa's en vlakbij de binnen komende bezoekers.
Naast het scherm is een informatiecorner, waar allerlei folders, flyers en kortingscoupons van diverse adverteerders, organisaties, winkeliers, horeca en gemeente liggen. Het inrichten hiervan doen we samen met Marcel Vogelzang, eigenaar van deze mooie Spar. Wilt u meer informatie, neem dan nu contact op met onze accountmanager:
Leendert van der Laan, telefoon: 06 - 401 854 10 lvanderlaan@hetwis.nl 

Heeft u vragen?  neem dan contact op met Eddy Buwalda - office@hetwis.nl. Of bel met telefoonnummer 06 - 127 794 70, wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet, team het WIS